101 program budapesten


Ha fel kellene sorolnom öt dolgot, amit imádok az életemben, akkor bizonyára köztük lenne, hogy imádok Budapesten élni. Közhelyesnek hathat, de egy ingerszegény, sivár kulturális közegből érkező magamfajta ember számára maga a gyönyör minden nap olyan városban ébredni, ahol minden pillanatban, minden porcikájában pezseg az élet.

Hiába próbálom folyton tapasztalni a várost, úgy érzem, elhúz mellettem az idővel együtt. Sorra nyílnak új éttermek, kocsmák, kiállítások, előadások, zavarba ejtőek a programok sokasága, változatossága, szinte lehetetlen lépést tartani, nem lemaradni.

Egy vasárnap délutáni Kazinczy utcai borozgatás alkalmával került a kezünkbe egy programfüzet, amely inspirált. Azt felhasználva a saját tervünk kidolgozására született meg a 101 program Budapesten, mely Livi és Marcsella kalandozása.


101 program, amelyet megvalósítunk és megtapasztalunk, együtt, s dokumentáljuk. Ez a terv.

Enni és inni fogunk, ellátogatunk a Gellért-hegyi víztározóba, menekülni a Para Parkban, paternoszterrel körözni, felfedezünk régi belvárosi bérházakat és rejtett részeket a belvárosban, kiállításokat és koncerteket látogatunk meg. Lóversenyre megyünk és tánctanfolyamra. Vásárolunk a szexturiban.

Nincsenek megjegyzések: